Home » Unity.NU VrijMiBo: Frank van Noort (VVD) over (gemeenteraads)verkiezingen

Unity.NU VrijMiBo: Frank van Noort (VVD) over (gemeenteraads)verkiezingen

Door Harry Verheijen


Leiderdorp

Unity.NU VrijMiBo: Frank van Noort (VVD) over (gemeenteraads)verkiezingen

22 maart 2021

LEIDERDORP – Afgelopen vrijdag was Frank van Noort van de VVD Leiderdorp te gast bij de Unity.NU VrijMiBo. Van Noort blikte tijdens de VrijMiBo onder andere terug op de landelijke verkiezingen, en keek vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in Leiderdorp van volgend jaar. 

In Leiderdorp stemden ongeveer evenveel inwoners op de VVD dan tijdens de vorige verkiezingen, terwijl er in de omliggende gemeentes een kleine daling geweest lijkt te zijn. van Noort voerde in Leiderdorp met zijn fractie ook campagne voor de verkiezingen. Hij hield zich onder andere bezig met flyeren in het dorp.

Volgens van Noort is de VVD al begonnen met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Een van de zaken in Leiderdorp waar van Noort en de VVD aandacht aan gaan geven zijn de voorzieningen in het dorp. Als voorbeelden hiervan noemt hij het zwembad en de bibliotheek. Welke thema’s de VVD tijdens de gemeenteraadsverkiezingen gaat gebruiken is volgens van Noort nog niet duidelijk. Wel noemt hij onder andere energietransitie en (jeugd)zorg als belangrijke thema’s. 

De volledige uitzending van de Unity.NU VrijMiBo met Frank van Noort is hierboven te bekijken. 

Altijd op de hoogte    

Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.  

Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.   

Luister ook naar Unity.NUBron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/unity.nu-vrijmibo%3A-frank-van-noort-(vvd)-over-(gemeenteraads)verkiezingen

Lees ook:  Gemeente sluit tijdelijk Boterhuispolder voor weidevogels

Related Articles

Laat een reactie achter