Home » Ashley North verkozen tot lijsttrekker GroenLinks Leiden

Ashley North verkozen tot lijsttrekker GroenLinks Leiden

Door Harry Verheijen


Leiden

Ashley North verkozen tot lijsttrekker GroenLinks Leiden3 juni 2021

LEIDEN – Tijdens de Algemene Leden Vergadering hebben de leden van GroenLinks Leiden Ashley North als lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen voor 16 maar volgend jaar.

North is sinds 2018 fractievoorzitter en is ook onderhandelaar geweest voor het collegeakkoord na de verkiezingen van vorig jaar. Ashley North zegt dat de stad groen kleurt, steeds duurzamer is en eerlijkere kansen biedt voor iedereen. Ook de komende jaren wil hij zich daar sterk voor maken. ‘Ik vind het daarom een enorme eer om als lijsttrekker samen met de Leidse leden en kiezers van GroenLinks vorm te mogen gaan geven aan een nog groenere en socialere stad”

Voorzitter Judith van Vliet, ook verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter, is verheugd met het besluit over de nieuwe lijsttrekker. ‘Met zijn ervaring en zijn vermogen om onze standpunten uit te dragen zal hij een overtuigende ambassadeur zijn van ons verkiezingsprogramma’, aldus Van Vliet. 

De rest van de kandidatenlijst wordt eind november bekend gemaakt. Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/ashley-north-verkozen-tot-lijsttrekker-groenlinks-leiden

Lees ook:  Dorien Verbree VVD Leiden niet opnieuw verkiesbaar

Related Articles

Laat een reactie achter