Home » Bibliotheek zoekt vrienden | | Voorschoten

Bibliotheek zoekt vrienden | | Voorschoten

Door Harry Verheijen


Regio

Bibliotheek zoekt vrienden30 mei 2021

VOORSCHOTEN / WASSENAAR –  Openbare Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar lanceert een nieuw donateursprogramma. Leden en niet-leden kunnen de bibliotheek steunen door ‘Vriend van de Bibliotheek’ of ‘Vriendje van de Bieb’ (voor kinderen) te worden. Als deelnemer maakt de donateur jaarlijks een gift over aan de Stichting Vrienden van de bibliotheek.

Door de relatief lage subsidie en ook mede door de gevolgen van corona kan de Openbare Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar alle steun goed gebruiken. ‘’Als huiskamer van Wassenaar en Voorschoten is het belangrijk dat we zo veel mogelijk open zijn. Onze leden lenen veel boeken. De afgelopen jaren moesten wij bezuinigen op onze collectie. Het zou voor onze lezers fijn zijn als we meer nieuwe titels kunnen aanschaffen”, vertelt directeur Mariska Koning-Roozendaal.

Deelnemers kunnen als ‘Vriend van de bibliotheek’ kiezen uit meerdere donatiebedragen. Vriend worden kan al vanaf €25,- per jaar. Maar ook €50,-, €100,- of een hoger bedrag naar keuze behoren tot de opties. Ongeacht de hoogte van het donatie-bedrag bedankt de bibliotheek de Vrienden tijdens een jaarlijkse vriendenavond in Voorschoten of Wassenaar. Voor (ouders van) kinderen bestaat het ‘Vriendje van de bieb’-donateursprogramma. Voor €25,- per jaar steunen zij de bibliotheek, krijgen de kinderen een welkomstkadootje en worden zij uitgenodigd voor de jaarlijkse vriendjesmiddag.

Bezoek de website van de bibliotheek.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio/bibliotheek-zoekt-vrienden

Lees ook:  Inschrijving Leidse Avondvierdaagse gestart | leiden

Related Articles

Laat een reactie achter