Home » Drie festivals in drie dagen tijd in Park Landskroon

Drie festivals in drie dagen tijd in Park Landskroon

Door Harry Verheijen


Oegstgeest

Drie festivals in drie dagen tijd in Park Landskroon

19 april 2021

OEGSTGEEST – Van 30 juli tot en met 1 augustus moeten er maar liefst drie festivals plaats gaan vinden in het Park Landskroon in Oegstgeest. De Grote Zomerborrel, het Puur Festival en O’nine festival slaan de handen in één om dit festivalweekend te kunnen realiseren. De festivals, die al een langere tijd samenwerken, zullen gebruik gaan maken van het zelfde terrein. 

De festivals onderscheiden zich vooral van elkaar doordat ze alle drie een andere doelgroep hebben. Waar de Grote Zomerborrel zich vooral richt op het iets oudere ‘borrelpubliek’, wordt het Puur Festival georganiseerd voor de echte festivalgangers. Het O’nine festival richt zich weer meer op liefhebbers van livemuziek. Casper Fok, organisator van de Grote Zomerborrel, verwacht veel drukte in het festivalweekend: ‘Ik denk dat het wel druk gaat worden omdat mensen al ruim een jaar thuiszitten en weer behoefte hebben aan een borrel en een feest’.

Wanneer de festivals niet door zouden kunnen gaan krijgen de festivalgangers volgens de organisatoren gewoon hun geld terug. Vervolgens zullen de organisatoren zich gaan focussen op de toekomst om te kijken wat er later wel weer mogelijk is. 

de gehele video over het festivalweekend is hierboven te bekijken. 

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.
Luister ook naar Unity.NU

Bron: https://www.unity.nu/artikelen/oegstgeest/drie-festivals-in-drie-dagen-tijd-in-park-landskroon

Lees ook:  Kinderen mogen meedenken over nieuwe speelplek Kopermolen

Related Articles

Laat een reactie achter