Home » Duurzame Horeca Nederland organiseert evenement Chefs van de Toekomst

Duurzame Horeca Nederland organiseert evenement Chefs van de Toekomst

Door admin


Leiden

Duurzame Horeca Nederland organiseert evenement Chefs van de Toekomst17 september 2021

LEIDEN – Maandag 20 september organiseert Stichting Duurzame Horeca Nederland het evenement ‘Chefs van de Toekomst’ speciaal voor Leidse horeca ondernemers. 

Tijdens het evenement kunnen horecaondernemers kennis maken met innovatieve producten en diensten op het gebied van verduurzaming. Bedrijven als de Krekerij, die krekels en sprinkhanen verwerken tot eetbare producten, en het initiatief Bonnie waarmee men de bon direct op hun telefoon krijgt en zo papier bespaard. ‘Veel restaurants denken dat om te verduurzamen ze meer vegetarische gerechten moeten aanbieden. Dat is natuurlijk een mogelijkheid, maar er zijn veel meer onderdelen waarop je kunt verduurzamen. Wij richten ons op zes pijlers: voedsel, afval, water, energie, huisvesting en menskracht.’ aldus Minke Vorstenbosch, voorzitter van Duurzame Horeca Nederland.

Op het Pionierspad, in de tuin van circulair paviljoen The Field kunnen horeca-ondernemers een wandeling maken langs de kramen met duurzame producten. Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/duurzame-horeca-nederland-organiseert-evenement-chefs-van-de-toekomst

Related Articles

Laat een reactie achter