Home » Gemeente Leiden start ‘Ondernemersdesk’ met gratis advies voor ondernemers

Gemeente Leiden start ‘Ondernemersdesk’ met gratis advies voor ondernemers

Door Harry Verheijen


Leiden

Gemeente Leiden start 'Ondernemersdesk' met gratis advies voor ondernemers

Fotografie: Judith Demoed

30 maart 2021

LEIDEN – De gemeente Leiden begint vanaf dinsdag 30 maart met een zogeheten Ondernemersdesk. Ondernemers uit de gemeente Leiden, Leiderdorp of Oegstgeest die door de coronacrisis in de problemen zijn gekomen kunnen daar terecht met hun vragen.

De ondernemersdesk is volgens de gemeente niet alleen bedoeld om advies te geven over ondernemerschap, maar biedt ook ondersteuning bij financiën en psychische problematiek. Ook biedt de Ondernemersdesk begeleiding bij het stoppen met ondernemen en de overstap naar loondienst.

Volgens de gemeente Leiden gaat een zogenaamd ‘belteam’ van zzp’ers  namens Ondernemersdesk contact opnemen met ondernemers uit de drie gemeenten. Die zzp’ers zijn zelf ook getroffen door de coronacrisis, en maken van die kennis gebruik om ondernemers op weg te helpen. Wervingbureau Mooigematcht is door de gemeente ingeschakeld om dat belteam te coördineren.

De ondersteuning die de Ondernemersdesk aanbiedt is volledig gratis. Ondernemers kunnen via 071 516 7006 ook zelf contact opnemen met de Ondernemersdesk. als zij hulp nodig hebben.

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.
Luister ook naar Unity.NU.

Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/gemeente-leiden-start-%27ondernemersdesk%27-met-gratis-advies-voor-ondernemers

Lees ook:  Soroptimistenclub plant boom voor landelijk project

Related Articles

Laat een reactie achter