Home » Intratuin in Voorschoten mag tot februari 2022 blijven

Intratuin in Voorschoten mag tot februari 2022 blijven

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Intratuin in Voorschoten mag tot februari 2022 blijven

25 maart 2021

VOORSCHOTEN – Liefhebbers van de Intratuin in Voorschoten kunnen opgelucht ademhalen: de winkel mag tot 1 februari 2022 blijven, dat meldt het bedrijf via Facebook. De Intratuin heeft met projectontwikkelaar Synchroon afgesproken dat ze tot het begin van volgend jaar gebruik mogen blijven maken van hun huidige locatie aan de Leidseweg Noord.

Oorspronkelijk zou de nieuwe locatie van de Intratuin aan de Heereweg in Lisse in maart opengaan. Daar zat tot op heden Tuincentrum Overvecht gevestigd, maar deze werd in februari door een grote brand volledig verwoest. Vanuit het belang van het behoud van het bedrijf en de werkgelegenheid, zijn Synchroon en de Intratuin met elkaar overeengekomen dat het tuincentrum voorlopig kan blijven.

De eigenaar van Tuincentrum Overvecht, Sjaco Griffioen, is tevens eigenaar van de Intratuin in Voorschoten. Hij is zeer te spreken over de overeenkomst die hij met Synchroon heeft gesloten. ‘Het hele team is heel erg blij dat wij langer mogen blijven zitten’, aldus een opgeluchte Griffioen. ‘En dat wij nog één keer een kerstshow kunnen bouwen!’

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.
Luister ook naar Unity.NU.

Bron: https://www.unity.nu/artikelen/voorschoten/intratuin-in-voorschoten-mag-tot-februari-2022-blijven

Lees ook:  PvdA en D66 niet enthousiast over coalitieakkoord Voorschoten

Related Articles

Laat een reactie achter