Home » Jongeren maken kans op eigen 3D beeldje met winactie gemeente

Jongeren maken kans op eigen 3D beeldje met winactie gemeente

Door Harry Verheijen


Leiden

Jongeren maken kans op eigen 3D beeldje met winactie gemeente15 juni 2021

LEIDEN – Jongeren kunnen zichzelf of andere bij de gemeente Leiden nomineren van een eigen 3D standbeeldje. Met deze winactie wil de gemeente jongeren een hart onder de riem steken na de afgelopen periode.

Met deze winactie worden jongeren bedankt met een eigen standbeeldje. Volgens de gemeente kwamen jongeren het afgelopen jaar vaak slecht in het nieuws. Met de jongerencampagne ‘Lekker Bezig Leiden’ – die de Gemeente  in samenwerking met Leiden Marketing en jongeren zelf ontwikkelde – worden jonge mensen juist bedankt voor de dingen die wel goed gaan.

De organisatie is nu op zoek naar mooie verhalen van jongeren die op een goede, positieve manier bezig zijn geweest. Iedereen mag iemand anders, of zichzelf nomineren. Uit de beste verhalen worden 10 winnaars gekozen. ‘De klasgenoot die boodschappen voor haar oma deed, die vriendin die leuke activiteiten organiseerde tegen de Corona verveling of toch die student die de eerstejaars op sleeptouw nam,’ aldus de gemeente.

Samenwerking
In samenwerking met verschillende Leidse onderwijsinstellingen wordt de actie onder de aandacht van jongeren gebracht. Via leerling raden, social media en een postercampagne die de komende twee weken te zien is binnen de verschillende onderwijsinstellingen. Begin juli worden de 10 winnaars bekend gemaakt. Nominaties kunnen worden ingestuurd via winactie@lekkerbezigleiden.nl.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/jongeren-maken-kans-op-eigen-3d-beeldje-met-winactie-gemeente

Lees ook:  Energiek Zoeterwoude zet in op gezonder leven

Related Articles

Laat een reactie achter