Home » KenG neemt deel aan de mars en showwedstrijd in Kerkrade

KenG neemt deel aan de mars en showwedstrijd in Kerkrade

Door admin


Leiden

KenG neemt deel aan de mars en showwedstrijd in Kerkrade20 mei 2022

LEIDEN – Het orkest van de Christelijke Muziekvereniging Kunst en Genoegen (K&G) zal op 29, 30 en 31 juli deelnemen aan de mars- en showwedstrijd op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Inmiddels sieren 13 kampioensvaandels de grote repetitiezaal in het verenigingsgebouw in Leiden. De voorbereidingen op het WMC zijn ongeveer een jaar geleden gestart. Ze zijn begonnen met een brainstormsessie over de naam van de nieuwe muzikale show en de te spelen muziek. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor ‘The show must go on’. De muziek voor deze show is speciaal voor K&G gearrangeerd en georkestreerd door het instructieteam dat bestaat uit René Leckie, Jeroen Bron en Martijn Vogelaar. Ook Rik Boelee, die eveneens deel uit maakt van dit team, tekende deze keer weer voor de choreografie.

Ondertussen repeteert de Show and Marchingband zo’n drie keer per week. Daarbij komen de wekelijkse repetities met de afzonderlijke secties van het orkest. Op 24 mei reist een gezelschap van ruim 100 personen af naar Bocholtz en neemt K&G zijn intrek bij de plaatselijke voetbalvereniging. Tot en met zondag 29 mei wordt er gewerkt aan het perfectioneren van de show. Daarnaast is er ook de nodige tijd gereserveerd als voorbereiding op de marswedstrijden.

Ter afsluiting van deze voorbereiding zal het allernieuwste showproduct op zondagmiddag 29 mei om 14:00 uur worden gepresenteerd op het Vrijthof in Maastricht.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/keng-neemt-deel-aan-de-mars-en-showwedstrijd-in-kerkrade-

Related Articles

Laat een reactie achter