Home » Let op! Komend weekend nachtelijke werkzaamheden aan A4

Let op! Komend weekend nachtelijke werkzaamheden aan A4

Door Harry Verheijen


Regio 071

Let op! Komend weekend nachtelijke werkzaamheden aan A47 mei 2021

LEIDEN – Dit weekend zijn er werkzaamheden gepland op de A4 richting Den Haag ter hoogte van Leiden. De werkzaamheden zijn onderdeel van de aanleg van de RijnlandRoute.

Vanaf vrijdagavond 21.00 uur tot en met zaterdagavond 23.59 uur vinden de eerste werkzaamheden van het weekend plaats, dan wordt de parallelbaan bij Leiden geasfalteerd. De toeritten N11 en de N7 richting Den Haag zijn dicht, maar de afritten zijn echter wel open. Voor de gesloten toeritten is er een omleiding via de A4 richting Amsterdam; keren bij aansluiting Hoogmade.

Zondagnacht, vanaf 00.00 uur tot en met maandagochtend 05.00 uur vindt de tweede helft van de weekendwerkzaamheden plaats, ditmaal op de hoofdrijbaan. Deze is dan ook gesloten, de parallelbaan, inclusief de aansluitingen zijn wel open. 

RijnlandRoute

De RijnlandRoute moet vanaf 2022 de verbinding tussen de A4 en de A44 vormen. Over de weg wordt al 60 jaar gepraat, de werkzaamheden zijn nu in volle gang. Veel bezwaarmakers waren bang voor de aantasting van hun woongenot, vermindering van uitzicht, verslechtering van de luchtkwaliteit en geluidsoverlast. In januari verklaarde de Raad van State de meeste bezwaren al ongegrond.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio071/let-op!-komend-weekend-nachtelijke-werkzaamheden-aan-a4

Lees ook:  Politie haalt vechtend stel uit elkaar

Related Articles

Laat een reactie achter