Home » Steeds meer activiteiten bekend rondom jubileumfeest Merenwijk

Steeds meer activiteiten bekend rondom jubileumfeest Merenwijk

Door Harry Verheijen


Leiden

Steeds meer activiteiten bekend rondom jubileumfeest Merenwijk10 augustus 2021

LEIDEN – Het 50-jarig verjaardagsfeest van de Merenwijk op 25 september krijgt steeds verder vorm. Zo wordt het eerste Merenwijk Magazine uitgereikt, zijn er speurtochten en worden verschillende sportieve activiteiten georganiseerd.

In en rond de Kopermolen is er de Verenigingendag en in het pop-up museum zijn verschillende activiteiten, onder andere de uitreiking van het eerste Merenwijk magazine. Legoliefhebbers kunnen meedoen aan de legobouwwedstrijd in de bibliotheek. Daar is ook de prijsuitreiking van de bakwedstrijd ‘Heel de Merenwijk bakt’. In de Leedewijk kan je onder andere Afrikaans dansen. Ook is de Leidsche Bierbrouwerij open.

De Slaaghwijk staat in het teken van sport en bewegen. Voor begeleidende (groot)ouders en verzorgers is er een zomerterras. In het Wijkpark zijn verschillende yoga workshops voor kinderen en volwassenen. In de Zijlwijk zijn er op en bij het water verschillende dingen te beleven. Door de hele Merenwijk heen is er een  speurtocht en via een speciale app loop je de doe-luister- en kijktour. De organisatie laat weten dat er waarschijnlijk nog meer activiteiten bij komen. Diverse Merenwijkers zijn hier nog mee bezig. Ook is het mogelijk om ideeën in te zenden.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/steeds-meer-activiteiten-bekend-rondom-jubileumfeest-merenwijk

Lees ook:  HVOL organiseert jaarlijkse Jan van Houtlezing

Related Articles

Laat een reactie achter