Home » Supersnelle boodschappenbezorgapp Gorillas komt naar Leiden

Supersnelle boodschappenbezorgapp Gorillas komt naar Leiden

Door Harry Verheijen


Leiden

Supersnelle boodschappenbezorgapp Gorillas komt naar Leiden

Fotografie: Gorillas

31 maart 2021

LEIDEN – Vanaf woensdagmiddag is de boodschappenbezorgapp Gorillas ook beschikbaar in Leiden. Leiden is daarmee de zesde stad in Nederland waar deze app te gebruiken is. Gorillas is een zogeheten ‘on-demand delivery startup’, en bezorgt boodschappen binnen maar liefst tien minuten nadat je deze hebt besteld. Het maakt volgens het bedrijf niet uit of je deze boodschappen vanuit huis of vanuit de openbare ruimte bestelt. Gorillas bezorgt ruim 2.000 verschillende essentiële producten, voor een bezorgtarief van 1,80 euro. Gorillas was al beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen. 

Gorillas kreeg recent een investering van 240 miljoen euro. Hiermee is het bedrijf de snelst groeiende Europese ‘unicorn’ ooit. Een unicorn is een een startup die gewaardeerd wordt op minimaal 1 miljard dollar. Het bedrijf kan zo snel bezorgen doordat het naar eigen zeggen de ‘winkel- en supply chain-ervaring van traditioneel trage en stugge retailbedrijven’ ontwricht. 

Gorillas is in Leiden beschikbaar op 31 maart vanaf 12.00 uur. De app is op maandag tot en met zaterdag te gebruiken van 08.00 uur tot en met 23.00 uur. 

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app,

gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/supersnelle-boodschappenbezorgapp-gorillas-komt-naar-leiden

Lees ook:  Zevende editie fotowedstrijd Bijenlandschap tot en met 13 juni

Related Articles

Laat een reactie achter