Home » Veilig werkklimaat centraal bij Ondernemersdag071

Veilig werkklimaat centraal bij Ondernemersdag071

Door Harry Verheijen


Regio 071

Veilig werkklimaat centraal bij Ondernemersdag07115 mei 2021REGIO – In de nieuwe editie van Ondernemersdag071 staat een veilig werkklimaat voor medewerkers en klanten centraal. In de talkshow Ondernemend Dichtbij praat Marleen Hoogendoorn hier onder andere over met Bart van Zijll Langhout (Janssen Vaccines) en Sjaak de Gouw (GGD Hollands Midden). Met Bart van Zijll Langhout en Sjaak de Gouw wordt gekeken naar de feitelijke en medische ontwikkelingen van corona in regio Leiden – Katwijk. Het vaccinatieprogramma maakt versoepelingen mogelijk. Werken op kantoor komt hierdoor steeds dichterbij. Ondernemers krijgen dan ook nu te maken met maatregelen voor een veilige werkomgeving. Janine Vos, HRM Officer van Rabobank, deelt hierover een inspirerende visie die ondernemers helpt om over hun eigen situatie na te denken. Patrick Wolfslag van Wolfslag kantoorinrichting komt bij veel bedrijven over de vloer. Hij deelt wat hij in de regio ziet gebeuren en heeft praktische tips.

TONK-regeling en Stagepact071

In de uitzending geven Martijn van Pelt (VNO-NCW Rijnland en Economie071) en Marius Hovius, de nieuwe directeur van Rabobank Leiden Katwijk een toelichting op actuele cijfers en trends. Waaronder de TONK-regeling voor ondernemers en het Stagepact071.

 Uitzending

De uitzending start donderdag 20 mei om 16.00 uur, aanmelden kan via www.ondernemersdag071.nl. De aflevering wordt ook uitgezonden op televisie bij Unity.NU, dinsdag 25 mei is de aflevering om 19.00 uur te zien en wordt dan tot en met 26 mei 17.00, ieder uur herhaald.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio071/veilig-werkklimaat-centraal-bij-ondernemersdag071

Lees ook:  Voorstel soepelere regelgeving voor plaatsen van zonnepanelen

Related Articles

Laat een reactie achter