Home » Vrouw (84) uit Voorschoten slachtoffer van Corona babbeltruc

Vrouw (84) uit Voorschoten slachtoffer van Corona babbeltruc

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Vrouw (84) uit Voorschoten slachtoffer van Corona babbeltruc

Fotografie: Politie Eenheid Den Haag

23 maart 2021

VOORSCHOTEN – Een 84-jarige vrouw uit Voorschoten is zondagavond slachtoffer geworden van een babbeltruc. Twee vrouwen belde bij de woning van het slachtoffer aan en zeiden dat ze van thuishulp waren en haar woning kwamen desinfecteren tegen corona. De politie zoekt naar getuigen.

De twee vrouwen belde rond 18.30 aan bij de woning van het slachtoffer op de Lord Baden Powellweg in Voorschoten. Via een Corona-babbeltruc wisten ze binnen te komen. Eenmaal binnen heeft een van de vrouwen het slachtoffer aan de praat gehouden, de ander heeft de portemonnee gestolen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

De politie is nu opzoek naar de twee vrouwen. Beide zijn rond de 25 jaar en droegen een mondkapje. Vermoedelijk spraken ze Italiaans. Een van de vrouwen was ongeveer 1.60 meter  lang, de andere is ongeveer 1.50 meter lang. Het is mogelijk dat de twee vrouwen meerdere slachtoffers hebben gemaakt.

De politie roept op iedereen die iets gezien heeft, of zelf ook benaderd is door deze twee vrouwen contact op te nemen met de politie. Dit is mogelijk via het telefoonnummer 0900-8844. Via Meld Misdaad Anoniem is het mogelijk om contact op te nemen via 0800-7000.

Altijd op de hoogte 
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store. 

Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.  


Luister ook naar Unity.NU.
 Bron: https://www.unity.nu/artikelen/voorschoten/vrouw-(84)-uit-voorschoten-slachtoffer-van-corona-babbeltruc

Lees ook:  Studenten voor Leiden presenteert verkiezingsprogramma

Related Articles

Laat een reactie achter