Home » Werkzaamheden aan Zijldijk Leiderdorp gestart

Werkzaamheden aan Zijldijk Leiderdorp gestart

Door Harry Verheijen


Leiderdorp

Werkzaamheden aan Zijldijk Leiderdorp gestart

Fotografie: Google Maps

27 mei 2021

LEIDERDORP – Donderdagmorgen zijn de werkzaamheden aan de Zijldijk tussen de Nieuweweg in Leiderdorp en de gemeentegrens met gemeente Kaag en Braassem gestart. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 28 mei en vinden plaats tussen 7.00 uur en 17.00 uur. Tijdens de werkzaamheden zullen de woningen aan de Zijldijk minder goed bereikbaar zijn. De gemeente Leiderdorp geeft aan de overlast zoveel mogelijk te beperken. Op 31 mei en 1 juni worden de werkzaamheden weer vervolgd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd aan het asfalt op de Zijldijk. 28 en 29 mei worden er freeswerkzaamheden aan de weg uitgevoerd. Op 31 mei en 1 juni wordt de weg geasfalteerd. De werkzaamheden worden namens de gemeente Leiderdorp uitgevoerd door Zwammerdam Grond & Wegen B.V.

Mogelijk waren niet alle bewoners in de buurt op de hoogte van de werkzaamheden aan de Zijldijk. Bewonersbrieven over deze werkzaamheden zijn door de gemeente namelijk per ongeluk aan de verkeerde kant van de Zijldijk bezorgd. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Leiderdorp. Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/werkzaamheden-aan-zijldijk-leiderdorp-gestart-

Lees ook:  AstraZeneca start met productie vaccin in Leiden

Related Articles

Laat een reactie achter