Home » Oranjeloop Prestatieloop dit jaar virtueel

Oranjeloop Prestatieloop dit jaar virtueel

Door Harry Verheijen


Leiderdorp

Oranjeloop Prestatieloop dit jaar virtueel

Fotografie: Joop Wesseling, Oranjeloop 2018

16 maart 2021

LEIDERDORP – De Oranjeloop Prestatieloop in Leiderdorp is dit jaar digitaal. De Oranjevereniging Leiderdorp (OVL) organiseert de eerste ‘Virtuele Oranje Prestatieloop’. Dit is een 5- of 10 kilometerloop die je op eigen gelegenheid doet. Je moet hierbij zelf de locatie en het tijdstip uitkiezen.

De uitslagen van de Virtuele Oranje Prestatieloop worden via een digitaal score bord bijgehouden.  Zo hoopt de oranjevereniging het competitief genoeg te houden voor de sportieveling. Deze wedstrijd kan worden gelopen in de periode van maandag 19 april 2021 tot en met zondag 25 april 2021. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de app Racemap.

Elke voltooide loop komt automatisch op het digitale scorebord. ‘Leuk voor de eeuwige roem of de eer van de snelste Leiderdorper,’ aldus de organisatie. De organisatie vraagt ook aan iedereen om een foto of kort filmpje tijdens of rondom de loop waarin iets oranje, feestelijks en/of Leiderdorps voorbijkomt. De meest ludieke inzendingen worden met een prijs beloond. Tijdens de speciale Koningsdag uitzending op Unity.NU worden de prijzen uitgereikt aan de meest feestelijke deelnemers.

Meer informatie over inschrijven is te vinden op de website van de Virtuele Oranje Prestatieloop. Foto’s en video kunnen gestuurd worden naar koningsdag@unity.nu.

Altijd op de hoogte
Volg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.
Volg ons ook via InstagramFacebook en Twitter.
Luister ook naar Unity.NU.

Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiderdorp/oranjeloop-prestatieloop-dit-jaar-virtueel

Lees ook:  Club van Sinterklaas komt naar De Baanderij

Related Articles

Laat een reactie achter