Home » Bedrijven bieden stages aan voor het MBO

Bedrijven bieden stages aan voor het MBO

Door Harry Verheijen


Regio 070

Bedrijven bieden stages aan voor het MBO12 juli 2021

REGIO – Studenten van mboRijnland kunnen vanaf nu afspraken maken met bedrijven voor een stageplek. Bedrijven en organisaties in de regio hebben nu ruim 225 stageplaatsen en leerwerkplekken online bekend gemaakt via de website van Stagebeurs071. Dat aantal zal naar verwachting verder toenemen. Studenten kunnen met zes verschillende bedrijven en afspraak maken. Vervolgens vind kennismaking plaats in de eerste schoolweek op donderdag 2 september. 

Zowel studenten als erkende leerbedrijven worden opgeroepen om zich aan te melden. Er worden stages en leerwerkplekken gezocht voor alle opleidingen. Van administratief en juridisch tot welzijn en techniek. Extra aandacht wordt gevraagd voor de opleiding van servicemedewerker. Daar is sprake van een groot tekort. Het gaat dan bijvoorbeeld om werkzaamheden als klanten ontvangen, ondersteunen bij administratie of voorraadbeheer en het klaarzetten van vergaderruimten.

Afgelopen maanden bleek het tekort aan stageplekken in het MBO toe te nemen. Met dit initiatief hoopt stagebeurs071 dat tekort in de regio terug te dringen. Bron: https://www.unity.nu/artikelen/regio070/bedrijven-bieden-stages-aan-voor-het-mbo

Lees ook:  Mart Hoogkamer verhuist naar Rijnsburg

Related Articles

Laat een reactie achter