Home » Alle activiteiten bij Voorschotense Paardenmarkt 2021 afgelast

Alle activiteiten bij Voorschotense Paardenmarkt 2021 afgelast

Door Harry Verheijen


Voorschoten

Alle activiteiten bij Voorschotense Paardenmarkt 2021 afgelast

Fotografie: Archief

14 juli 2021

VOORSCHOTEN – Vanwege de verscherping van de corona-maatregelen heeft het bestuur van de Voorschotense Paardendagen besloten dit jaar helemaal geen activiteiten te organiseren.

In een eerder stadium was al besloten om de Paardenmarkt, kermis en braderie van het programma te schrappen. Destijds wilde de organisatie nog wel kinderactiviteiten organiseren. Vanwege het besluit kunnen de Belgische trekpaarden niet naar Voorschoten komen en daarmee zullen de ritjes door het dorp op een mooie boerenkar op zaterdag en zondag niet doorgaan.

Wel oliebollen

Net als vorig jaar gaat het bestuur van de Paardenmarkt op zaterdag 31 juli wel weer oliebollen rondbrengen bij het personeel en bewoners van verzorgingshuizen. Burgemeester Nadine Stemerdink gaat ook helpen met uitdelen. ‘Dit doen we als waardering voor de inzet van de verzorgers in de afgelopen 16 maanden,’ aldus de organisatie. ‘Ook de thuiszorg verplegers zijn om drie uur ’s middags van harte welkom bij de oliebollen kraam op het Treubplein voor een oliebol of appelflap.’Bron: https://www.unity.nu/artikelen/voorschoten/alle-activiteiten-bij-voorschotense-paardenmarkt-2021-afgelast

Lees ook:  Leidse Reddingsbrigade richting Limburg en staat in vooralarm

Related Articles

Laat een reactie achter