Home » JobOn Loopbaan vierdaagse voor werkzoekenden

JobOn Loopbaan vierdaagse voor werkzoekenden

Door Harry Verheijen


Leiden

JobOn Loopbaan vierdaagse voor werkzoekenden13 juli 2021

LEIDEN – Dit jaar organiseert de landelijke community voor werkzoekenden JobOn de Loopbaan Vierdaagse. Van 20 t/m 23 juli worden zo veel mogelijk landelijke wandelevents georganiseerd. Tijdens deze netwerkevents worden letterlijk stappen gezet die deelnemers moet helpen in hun zoektocht naar werk.

In Leiden zijn twee events met vrijwilliger Rob Sijpestijn op 23 juli en ervaren wandelcoach Ellemieke Hop-Jansen: ‘Wandelen in de frisse buitenlucht blijkt keer op keer een plezierige en laagdrempelige manier om persoonlijke contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe inzichten te verwerven.’ Zo wil Hop-Jansen wandelend enkele oefeningen doen waarbij deelnemers stilstaan bij hun talenten en energie ontdekken die ze wel hebben maar nog niet gebruiken.

Ook is er een wandelevenement op 21 juli in polderpark Cronesteyn. JobOn is een vrijwilligersorganisatie en organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan.Bron: https://www.unity.nu/artikelen/leiden/jobon-loopbaan-vierdaagse-voor-werkzoekenden

Lees ook:  Gebouw Galapagos kleurt paars op IBD dag

Related Articles

Laat een reactie achter